Home

Als ik twee kinderen aan het spelen zie, voel ik me al gauw een van de drie. De Kracht schuilt in het Kleine. Zo zit in het zaadje al de hele bloem. Als je ’t knuffelt, doet het…. BOEM!


Verschijnt in april bij Uitgeverij Houtekiet

Kleine Pan is niet zo groot en sterk als Strong, zijn oudere broer. Hij is ook niet zo’n speelvogel en wildebras als zijn nichtjes, Bles en Sproet. Liever zit hij rustig in zijn eentje op de Grote Steen, luisterend naar het gezang van de wevervogel. Of op de Hoge Rots, genietend van de zon, die elke avond weer de lucht vol schitterende kleuren schildert, en de sterren, die daarna een voor een voor een de hemel laten glinsteren.
Maar op een dag strijken er vreemde bleke kwieten neer in het woud…

Kleine Pan is een spannend verhaal over moed en zelfvertrouwen en over hoe klein groot kan zijn.

Voorlezen vanaf 3 jaar
Zelf lezen vanaf 7 jaar

De auteursroyalty’s van dit boek gaan, op 1% na, naar het Jane Goodall Institute Belgium.In mei aanstaande te koop bij uw boekhandel

Oom Harry en de Mini Miss is net als Oom Harry en de Knetterkwabmachine een keigrappig, knoddelgek verhaal voor lezers vanaf 9 jaar met stalen zenuwen en getrainde lachspieren.

Zopas verschenen bij Uitgeverij Pelckmans

Bijna alles in dit boek is helaas echt gebeurd en gebaseerd op de getuigenissen van de weinigen die met veel geluk ‘le massacre’ hebben overleeft.

Onlangs verschenen

Lieze & Tine

Lieze en Tine is een boek voor tieners en voor wie dat was in het fantastische jaar 1968, toen inderdaad alles anders werd.