Home

TEKENWEDSTRIJD STOVERIJ met FRIETEN

Beste meisjes, jongens, die een of meer van de ruim 33.000 schitterende covers voor mijn boek STOVERIJ met FRIETEN hebben getekend, geschilderd, geknutseld…

De achtkoppige jury sloeg een grote zucht van voldoening toen ze na vier zware, maar hartverwarmende dagen van wikken en wegen de winnaars hadden gekozen.

De jury hield rekening met deze vijf maatstaven:

  • de originaliteit van het idee
  • de creatieve uitwerking hiervan
  • de leeftijd
  • het verwerken van de elementen van het verhaal
  • en de werken van de rest van de klas.

In de mailing stond dat er één hoofdwinnaar en vijf troostprijzen zouden worden uitgereikt, maar niemand had kunnen voorspellen dat er zoveel inzendingen zouden binnenkomen. Marcs brievenbus is vorige week maandag zowaar onder het gewicht bezweken en een dag later al gekraakt door een moeder spitsmuis en haar kleintjes.

Daarom, en ook omdat er zoveel schitterende kunstwerkjes tussen zaten, besloten de uitgever en Marc om, in plaats van de voorziene hoofdprijs en vijf troostprijzen, maar liefst 1 superhoofdprijs en 21 hoofdprijzen uit te reiken! En bovendien ook nog eens een heleboel extra bonussurplusprijzen.

Hopelijk staat jullie klas of school op de lijst; surf daarvoor naar de link der prijzenwinnaars per categorie. Zo niet, niet getreurd. Deelnemen is bijna even leuk als winnen. Dat schreven jullie alvast in de vele leuke briefjes bij de tekeningen. En wie weet… tuimelen jullie bij een volgende wedstrijd wél in de prijzenbak.

Alvast voor IEDEREEN die aan de wedstrijd heeft deelgenomen een dikke proficiat en bedankt voor zoveel moois!!!

Frietelijke groeten en nog veel leesplezier en stovenarij…!

Mie&Marc de Bel van Frituur Sunshine
Els Wouters van Uitgeverij Houtekiet


(S)Toverij Met Frieten nu te koop

(S)Toverij Met Frieten, een boek om te verslinden! Met of zonder mayonaise of (vliegende!) frikandel…”

Back to Top