Musicals, Films, TV , Theater en Internet

Het boek was (soms) beter…Van Marcs boeken zijn intussen al heel wat theatervoorstellingen, films, musicals, strips, … gemaakt. Deze kun je nog gaan bekijken of binnenkort bekijken. Videochats, Podcasts en luisterboeken zijn ook volop ter beschikking op het Internet. Daar kan je Marc aan het woord horen en zien.


MUSICALS

We zijn bijzonder blij te kunnen aankondigen dat onze ticketverkoop voor METTE terug gestart is

Mette, de musical – naar het boek van Marc de Bel

Vlaanderen, enkele jaren na de Eerste Wereldoorlog. De plattelandsbevolking kreunt onder de gevolgen van mislukte oogsten en de Spaanse griep. Ook voor de jonge Mette en haar gezin zijn het harde tijden. Haar vader wil met de Red Star Line vanuit Antwerpen de oversteek wagen naar Amerika, het beloofde land waar de kansen in de schoot geworpen worden. Alleen… daar moet Mette wel een heel groot offer voor brengen. Want net nu zag ze een mooie toekomst voor zichzelf met haar grote liefde Dree. De overtocht en het opbouwen van een nieuw leven in Amerika is lang niet zonder gevaar…


THEATER

KINDERTHEATER ACABOE speelt onder andere de fantastimastische verhalen van de Boeboeks.


Speeltheater “Het Popelspel”

Kleurrijk en wervelend poppentheater gebaseerd op de boeken van Marc de Bel.

Mascopiro

Spikkel en Spekkie ontmoeten samen met opa Bolster de avonturier Mascopiro. Zij nemen het op tegen de gewetenloze praktijken van de houthandelaars.

De wraak van Ridder Piepus

Samen met de Boeboeks , ekster Jek, zus Souza, Rupert de Vos en andere dieren strijdt Ridder Piepus tegen de vervuiling van de natuur.
Back to Top