Feedback van een lezer.

Beste Marc de Bel

Ik schrijf u deze e-mail naar aanleiding van uw 184e boek, Stoverij met frieten. Wat een parel is dit alweer! Wij hebben er enorm van genoten. Met deze brief wil ik u graag vertellen over de belevenissen van mezelf en mijn gezin, na het lezen van uw boek. 

Ik had reeds gehoord van Piet Huysentruyt, Peter Goossens, Sergio Herman,… Maar ik wist niet dat we Marc de Bel ook bij onze topchefs kunnen rekenen. Wij maken ons stoofvlees al jaren op dezelfde manier. Na het lezen van uw boek wilde ik wel eens van die wonderstoverij van oma Fried proeven. Om onze eigen varkens te kweken is onze tuin helaas niet groot genoeg. Maar het toevoegen van de 4 geheime ingrediënten bracht ons stoofvlees toch al naar een heel ander niveau.

Ook wentelen we vanaf nu onze gehaktballen in paneermeel met zelfrijzende bloem, en sindsdien barstten ze niet meer open bij het bakken. Misschien vinden we binnenkort wel een echt kookboek van u in de boekhandel?

Na het uittesten van deze recepten wilden mijn kinderen natuurlijk ook eens proberen de gehaktballen te laten vliegen. Dit was een pak moeilijker natuurlijk, want H2P vind je niet zomaar in de winkel. Dus probeerden we dit na te maken. We vertrokken vanuit het gekende H2O, en voegden er allerlei soorten producten met een P aan toe. Peper, paprikapoeder, pilipili, … maar helaas zonder succes. Tot grote ontgoocheling van de kinderen natuurlijk. We vonden wel een kleine tip in uw boek, namelijk dat professor Otomoto dit vroeger al uittestte op pannenkoeken en oliebollen. Dus het volgende boek op onze leeslijst is ‘De zweefbollen van professor Otomoto”. In de hoop dat we daar het geheim vinden van H2P.

En anders kunt u het misschien verklappen in uw volgende boek? Ik las in een artikel dat u op 7 mei een vervolg uitbrengt op stoverij met frieten.

Wij kijken al erg uit naar dit boek. Na het lezen van stoverij met frieten, zitten wij nog met een aantal prangende vragen, die onbeantwoord bleven. Namelijk, hadden Mona’s ouders uiteindelijk een cadeautje voor haar meegebracht? En nog veel belangrijker: Wat wilde Lina nu vertellen over Jelle?

Wij hopen dat we hierop een antwoord zullen vinden in het volgende boek. Wij zijn erg benieuwd en zullen op 7 mei als eerste in de rij staan aan de boekhandel om het te ontdekken. 

Tot slot wil ik u graag bedanken voor alle leesplezier dat u ons al gaf, ik hoop nog vele boeken van u te mogen lezen. 

Met vriendelijke groeten

Bo.

Back to Top