Films, TV en theater

Het boek was (soms) beter…Van Marcs boeken zijn intussen al heel wat theatervoorstellingen, films, musicals, strips, … gemaakt. Deze kun je nog gaan bekijken of binnenkort bekijken:

TV

BOEBOEKS in 3D op tv! Jawel! Binnenkort verschijnen Piepel en Soeza Boeboek in 3D op tv!

THEATER

VZW CREAFANT speelt een aantal van Marcs boeken, onder andere ook ULE, ik was veertien in 1914, voor 3de graad lager onderwijs en 1ste en 2de middelbaar (en zeker ook voor volwassenen!) .

Onlangs speelden we de 52ste en allerlaatste voorstelling van De DROMENZUIGER van OPA PLUIZEBOL, waar naar schatting zo’n slordige (en minder slordige) dikke (en minder dikke) 10.000 kinderen en jufs en meesters, mama’s en papa’s en oma’s en opa’s met volle teugen van hebben genoten!

Eind deze maand starten de repetities voor ons nieuw theaterstuk, OOM HARRY en de KNETTERKWABMACHINE, naar het pas verschenen gelijknamige boek. Vanaf september te zien in de zalen! Zeker komen kijken!’


KINDERTHEATER ACABOE speelt onder andere de fantastimastische verhalen van de Boeboeks.


VERTELTHEATER DE BELLEMAN brengt schitterende meespeelvoorstellingen voor kinderen van de lagere school. Contact: info@debelleman.com


MUSICALS

De voorstellingen van HET EI VAN OOM TROTTER, de musical, waren een groot succes. Helaas aan alles komt een ei…nd. Maar niet getreurd, want in het najaar wordt de musical hernomen! Als dat geen goed nieuws is!


Nieuwe musical “Mette” op komst!