De bezemstaf van de Belleheks

BLINKER IS BACK!

En hoe! Het heeft even geduurd, maar Blinker is back! Zoals vanouds zeer alive & kicking.

Marc vertelt het ook in deze video.

Een warme getuigenis van Xavier Taveirne.

Al moet zijn vriendinnetje, Nelle, niet voor hem onderdoen in De bezemstaf van de Belleheks, waarin het tweetal alweer een superspannend, deze keer zelfs levensgevaarlijk avontuur beleeft.
Al begint dit avontuur eerder in mineur en valt het net niet in het water, wanneer onze twee helden deelnemen aan de jaarlijkse dropping van de plaatselijke heemkundige kring, waarbij ze oeverloos verdwalen in een bos ergens in de Ardennen.
Tot ze, zoals in een sprookje, opeens letterlijk en figuurlijk in het donker een lichtje zien en ze “toevallig” op een Wiccafeest belanden.

‘Toeval bestaat niet. Alles gebeurt met een reden. Men kan zijn Lot niet ontlopen. Meer zelfs: het geeft je af en toe een duwtje in de rug’.

Dit duwtje valt hier dan wel erg letterlijk te nemen, want Nelle wordt willens nillens in de handen van een stel geflipte Swami Wami Sjalami-kwieten geduwd.
Gelukkig is ze geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, zelfs zonder Blinker, al hangt haar Lot wel aan een heel dun zijden draadje…

Back to Top